Основни изисквания за работа в Amazon

Leipzig, Germany

Заетост в последните 5 години (трудов стаж или посещение на учебно заведение)


За да започнете работа в защитената зона на международно летище Хале, в гр. Лайпциг, трябва да докажете заетостта си в последите 5 годиниАко не успеете да докажете какво сте правили в този период или имате пропуск (дупка) от повече от 30 дни, немските власти ще откажат издаването на необходимия за работа ZUP сертификат.  


Лесен начин да покажете работния си опит в последните 5 години е като извадите безплатна справка от НАП. Т.н. "Справка за трудовите договори" описва всички ТД на лицето. Вземете предвид, че справката не включва граждански договори в този период. Справката можете да извадите като отидете на място в НАП или онлайн, ако притежавате ПИК от НОИ или НАП. 


Период, в който кандидата е бил ученик, стуеднт, регистриран в бюрото по труда, ангажиран в благотворителна организация или друг тип дейност, при която може да бъде предоставен официален документ доказващ заетостта му, този период също би бил признат от властите.


Кандидатите, които са работили в чужбина могат да докажат работния си опит като предоставят фишовете (pay slips) от изплатените им трудови възнаграждения.

 

Чисто съдебно минало

За да започнете работа в Amazon, трябва да имате чисто съдебно минало. За целта е необходимо да предоставите актуално свидетелство за съдимост.

За всеки любител на домашните животни, препоръчвам да отиде и да поработи в тази фабрика.
- Даниел Здравков
За повече информация и кандидатстване се свържете с:

Даниел Здравков

+ 359 886 336 106